2010-08-07

sommar!

aldrig i mitt liv har jag varit med om att det blivit så svettigt på ett dansgolv att fönsterna immar igen, att man halkar omkring på dansgolvet för att det är så mycket svett på det ELLER att väggarna är dyblöta på grund av samma anledning. om inte det är nasty så vet jag inte vad som är... men samtidigt, om det inte är tecken på att folk har jobbat riktigt bra på dansgolvet så vet jag inte vad som är.

det var inte förrän igår som jag överhuvudtaget hade hört talats om stället vi drog till (vilket i och för sig inte säger särskilt mycket, jag är sist med precis ALLT. ba har ni hört rihannas nya låt? pon di replay? på den nivån ligger det.) men det måste vara nya innestället or somethin för det var folk som FAN där. inomhus fanns inget syre och utomhus var det kvavt när man steg ut för att hämta luft. now that's crazy!

träffade på två kompisar från min ljuva ungdom i borgskolan förresten, haha. den ena hade jag inte sett sen typ åttan men han såg EXAKT likadan ut. möjligen var han längre än förut men vem håller koll på sånt. den andra var jag tvungen att presentera för micke eftersom han är hermes salibas lillebror. han var måttligt road över att bli presenterad så HAHAHA. äsch, it's all love. var helt trasig imorse och spenderade minst två minuter med att försöka komma på varför tills jag insåg att jag älskar sambuca och att sambucan älskar mig lika mycket (om inte mer). det enda jag gillar mer än att bli wasted på sambuca är att se freedy bli wasted på vadsomhelst HAHA.

eftersom min kamerasladd är hos micke har jag inte kunnat lägga in bilderna från igår men det är lika bra det cause they are hid. de. ous. typ så att jag skulle kunna använda de bilderna för att cockblocka mig själv om det skulle behövas. istället låter jag era öron make lööv till BSS musik. tack för mig, gott folk.


1 kommentar:

Miss Incorrigible sa...

Jag vet, det är illa när man kan cockblocka sig själv med bilder. I ♥ BSS!!