2010-09-02

vid liv igen

HÄY HÄY HÄY! it's ya gurl vixen, alive and kicking it in lund. shit asså, jag har levt utan dator ända sedan i måndags och abstinensen har aldrig varit såhär grov, HAHA jag typ skäms över hur mycket jag har saknat att ha tillgång till en dator. det märktes också i min korridor för jag är verkligen den enda som spenderat asmycket tid i vårt gemensamma kök som har tv. en snubbe hittade mig i exakt samma kläder, i exakt samma pose OCH på exakt samma plats både vid frukosten och lunchen och undrade om jag hade planerat att sitta där hela dagen. så kommer jag bli känd i korridoren, som soffpotatisen. but no more! nu kan jag chilla i mitt eget rum istället. vi hade faktiskt möte idag där vi bestämde vem som ska förvara vad var och lite andra praktiska grejer. det är fan skitkul att bo i korridor. blev först varnad över att jag aldrig skulle palla bo så litet men det är det ju inte! det är större än mitt rum hemma HAHA. och jag älskar liksom känslan av att jag kan dra till mitt egna space men ändå ha en massa folk runtom mig hela tiden. funkar perfa än så länge. (sa hon efter fyra dagar, lol.)

och grejen är att alla som bor här har både olika bakgrund och är på väg mot olika mål. det är ett par utbytesstudenter som bor här, massa från skåne, ett par grabbar från danderyd och täby och två män som bott här i typ fem år, hahaha. alla pluggar ju olika ämnen så häromdagen satt jag och snackade med en kille som läser mikrobiologi (or some shit like that HAHA) och diskuterade antirynk-krämer. jag uppskattar det där, liksom mötet med olika "typer" av människor och få ta del av deras expertis. haha. "expertis".

omajgad, på tal om expertis. folket i min klass verkar vara üüüübersmarta ju. hade min första föreläsning igår och trots att det var galet intressant så hade jag nog inte riktigt väntat mig att folk skulle vara på hugget och kunna så himla mycket. en snubbe visste liksom att grönland tillhörde danmark och därför räknades som en del av den industrialiserade världen medan jag ba satt där och ville säga: "oh wow". jag försöker dock inte se det som att jag är sämre eller dummare än dem på något sätt för jag gissar på att det här är människor med tidigare erfarenhet av universitetet och därför också har några år på nacken och liksom... jag kan inte begära eller förvänta mig samma sak av mig själv som av dem. jag är awesome ändå. *tittar mig i spegeln och upprepar det högt för mig själv*

förresten, jag insåg att jag TOTALLY missade nollningen förra veckan! först sket jag i det men nu är jag faktiskt fett ledsen över det, speciellt efter att jag snackade med en dansk som hade lärt känna en massa under den veckan. hade totally behövt det men jag har varit så upptagen med att hitta ett boende så länge att jag glömde bort att jag fått ett mail där de bjudit in mig till en välkomst-vecka... jag är vääärst. samma dansk bjöd med mig till något shit klassen ska göra imorgon men jag kan ju inte gå eftersom min pappa har kommit ner. HAHA yeah, jag har inte ens varit ute ur fågelboet i en vecka och han är redan här för att check up on me! that's hilarious. men ja, jag missar det. fett tråkigt.

ok, medan min pappa sover vidare tror jag att jag ska ta en liten tur till köket och kolla om någon är där som kan hjälpa mig med internet. tror fan att jag är inne på någon annans nätverk. om det är den asiatiska tjejens nätverk vars fack i frysen jag hade råkat lägga mina köttbullar i kommer hon typ döda mig i sömnen HAHAHA. hon ba "flytta på dem nu, tack" jag ba shieeeet. en sista grej bara: en kille i min klass liknar peter petrelli. asså. sjukt mycket. fatta att jag har detta i samma klassrum som mig:
för att quota lutte: TOT BAZZBAR. de sjuuuukt hur grovt jag kommer faila mina kurser på grund av honom.

4 kommentarer:

andino sa...

"quota lutte" låter typ som på latin haha

Miss Incorrigible sa...

hey, du är på uni nu - da mecka of the bazz. oops.

nawal sa...

Kul att du trívs så brA! Vad ör det dú pluggar förresten

vixen sa...

nawal - utvecklingsstudier äre :D