2010-11-07

back to life

SHOO LÄN! har precis kommit tillbaka från danmark med klassen. det var längesen jag var så glad över att komma hem till min nedsmutsade lya. senast var kanske den gången i reeeaally had to peepee så jag löpte hem från bibblan, men det här är lätt en av top three moments. mind då att glädjen över att vara hemma inte ens grundar sig i att jag behövde slåss om en plats att sova på för det behövde jag inte eftersom jag hade krigat och tagit med mig min madrass till köpenhamn. tott värt det. när vi kom hem till danska snubben i klassen som bjudit över oss igår kväll och jag la mig i mitt gosiga täcke och skulle sova så tänkte jag "det här, det här gjorde du bra vixen. fläsh."

asså det har varit skiiiiitkul. kom dit ungefär vid åtta igår kväll tillsammans med effy och då käkade vi middag. planen efteråt var att dra på korridorfest i närheten av ryska ambassaden (dansken berättade att på nyår har folket som bor i just den korridoren traditionen att ställa sig utanför ambassaden och sjunga ryska nationalsången och då brukar någon komma ut och bjuda på mat och vodka HAHA) men det blev ändrat när han upptäckte att hans kompis vunnit en tur med en partybuss runtom köpenhamn. gratis sprit! danska pågar! FEST!!! kan ni tänka er hur hype vi blev? bussen literally rullade upp utanför hans hus. turen skulle egentligen vara i drygt en timme men vi körde runt i typ 20, 30 min innan bartendern called it a night och satte sig ner och började röka HAHA. röka inomhus, knas. vi var sååå inte i sverige längre. efteråt hamnade vi på hemmafest hos en av snubbarna på bussen men den var inte var så mycket att hänga i julgranen eftersom pågarna inte var särskilt snygga längre när lamporna tändes. det var påse, sen kör som gällde då HAHA. jallafall, när grannarna började klaga drog vi vidare till en bar men vid det laget hade jag blivit av med min hype och var bara hungrig istället. mitt emot baren fanns en 7eleven så jag och effy var typ där tre gånger på två timmar HAHA. riiiiiiiiktiga tjockisar, eller i alla fall jag. kunde ej sluta tänka på mat under hela kvällen. riktiga preggo-cravings haha.

till slut rullade vi i varje fall vidare till en annan bar. asså om det är något jag insåg igår så är det att danskar inte gillar att dansa. det, och att myten om de vackra danska männen är ren och skär lögn. blev besviken jö! här hade jag gått och goten my hopes up men yah... men vi hade kul ändå! simon a k a horse face blev så jääävla full och var bara all over the place hela kvällen. HAHAHAHA han sprang fram till ett par tjejer som stod och grät ute på gatan och började driva med dem, sedan upptäckte han en bula på sin panna och fick PANIK i typ fem minuter HAHAHAHA asså bästa evörrr. sen snodde han en dansk flagga, gick runt och sjöng danska nationalsången och började sedan diskutera hur överlägsen svensk fotboll var över dansk fotboll med snubben som jobbade på statoil innan vi skulle hem. HAHA. väl hemma var hans energi fortfarande inte slut!! han satte på musik medan vi andra började byta om och åt vår mat och sen kröp han in i sängs med tre andra och snarkade som faaaaan. asså helt sjukt HAHA. några hade vaknat upp under natten och hört hur alla fyra i sängen snarkade I KÖR. tack och lov lyckades jag sova igenom det men däremot vaknade jag när en av killarna hade ramlat ner från sängen och låg halvt över mig och mitt täcke hahahaha. asså kaos. KAOZ.

och nu är jag hemma. har sån himla lust att bara ligga hemma ikväll men jag är ändå lite sugen på att dra och spela fotboll också. ska knacka på hos ivan och höra om han ska med. borde laga lite mat och typ läsa en artikel så jag kan skriva klart min reflektion innan seminariet jag har på tisdag. gött. (wait, did i just write that? ahhhh! im becoming a göteborgare.)

Inga kommentarer: