2010-11-27

kul liv!

oooohhh trots retardsen som visar sig lite då och då så finns det fortfarande så jääävla sköna människor här i lund. träffade flera av dem igår!

i början av kvällen hängde jag med några i min klass och bowlade. ena tjejen hade med sig två kompisar och båda var så himla pratglada och härliga av sig, asså OHH så bra vibes var det igår asså. ena killen var från stockholm, från lidingö närmare bestämt men när jag sa att jag var från norsborg så ba sken han upp och ba "äre sant?! jag brukar hänga där!" så det FINNS häftiga människor som vågar sig utanför sin comfortzone! love that :D :D :D han skänkte tillbaka min faith in humanity.
på vägen hem tog jag sälle av en kille i min klass som jag inte alls har haft ett bra intryck av fram tills nu när en kompis påpekade att han kanske inte är så arrogant som jag har uppfattat honom utan mer blyg. ZING. det fick mig att se honom på ett nytt sätt och jag tror fan att hon hade rätt för han är verkligen jättegullig. me gots loads of love for him now.

så kom jag hem, fixade mig lite, lyssnade på musik och drog till en korridorfest på helsingkrona nation tillsammans med en i min klass och hans kompisar. asså shit vad kul jag hade med dem. riktigt sköna grabbar. HAHA jag har hittat mitt substitute för freedy och gänget sådära. vi hängde på första korridorfesten, gick två våningar upp och crashade en annan korridorfest och sen drog vi till makedonken och sen hem till min klasskompis för att röka vattenpipa. såååå chill kväll.

och ikväll ska miriam komma över för att titta på film och ha en riiiiiktigt fet tjockiskväll. innan dess ska jag bara städa, maila min lärare och kaaaanske läsa lite kurslitteratur. och imorn ska jag dra och spela fotboll och två i min klass ska joina :D awesome weekend!

3 kommentarer:

felicia sa...

Nä köpte dne för ett tag sen tyvär :/

AA! grymt bra köp ahhaha :D

felicia sa...

Varsegod :) Taack va glad jag blir haha :D
Aha, har din kusin blogg eller nånting så man kan se? :)
Är från tanzania, du? :)

cico sa...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA, det är fullt normalt bror.