2010-11-30

she the shit

säg vad ni vill om blondinbella, jag tycker ändå att hon är bland de häftigaste tjejerna som finns. inte bara för att hon tjänar en halv miljon om året(!) utan mest för att hon alltid strävar högt och nöjer sig aldrig. skiter till och med i att hon är moderat och bär päls, hon är nice ändå liksom. ibland går jag in på hennes blogg och smygläser vad hennes tips för framgång är och det ligger så jäävla mycket i sakerna hon säger. idag till exempel läste jag att får att nå sina stora mål delar hon alltid upp dem i delmål. känner att jag behöver göra det, jag med. typ istället för att (enbart) satsa på att bli världens bästa student så borde jag satsa på att lära mig att använda min tid på ett effektivt sätt, lära mig att fokusera på läsningen under en viss tidsperiod, att lära mig att vakna klockan åtta istället för elva... lite mer struktur helt enkelt. thazz what i need.

och att mina saker inte försvinner från mitt rum. thats simply fucked up.

2 kommentarer:

annette sa...

jag är helt kär i nicki minaj!!!! så bra...

blondinbella. man blir lite avis för att hon verkligen har blivit så framgångsrik och är i min ålder. det ända som stör mig är att hon är 20 år och är en livscoach? det jag uppfattat de som är att hon pratar om hur man ska må bra osv osv.. men jag tänker? vad har hon vart med om som bara är 20år? som tydligen har haft det bra hela livet och fortsätter med det? de största problemen hon har haft är relaterat till ytlighet? och det tror jag alla ungdomar kan prata om och isof kalla sig livscoach! För jag tror inte på att en tjej som inte vart med om vissa grejer kan prata till alla.. jag menar de som haft trasslig barndom? vad vet hon om det? och hur kan hon då lära ut hur man ska orka kliva upp från sängen? hahah ähh :)

annette sa...

ja men de är ju de.. de går inte att jämföra men sen är de bra att tex de yngre har nån som motiverar en när det kommer till ytlighet. och ja, de dära med karriär osv.. så de områdena kan hon :)