2010-11-16

struntprat

så jag trodde att jag hade ett harmoniskt förhållande med mina p-piller. NEJ. såklart inte. sååå kul ska jag inte få ha det. de senaste dagarna har jag bara känt mig så goddamn chubby och jag lovar - den känslan är galet underskattad. (överskattad? whatever, ni förstår vad jag menar.) hatar den känslan. den ligger i topp med typ hat, besvikelse, gasig... yeah, you get the picture. så jobbig är den. och varför inte toppa det med att p-pillerna gjort mig överkänslig? jag vill gråta konstant. skulle kunna tear up vid synen av en sten känns det som. pratade i telefon med min mama häromdagen och började gråta mitt på gatan. typ för att jag saknade henne. en gång satt jag hemma och läste ett inlägg om en tjejs mamma och började STORBÖLA, sådär så att snoret börjar rinna liksom. idag såg jag en liten unge sitta bakom sin pappa på en cykel och ungens huvud wobblade så himla gulligt när pappan trampade att jag kände hur tårarna började komma. HAHAHA det är PHÄTT sjukt. jag gillar inte ens barn!

än så länge jag har ändå haft turen att jag alltid varit själv när det händer men jag kommer säkert, säääkert gråta bland folk snart. typ i radio eller på någon föreläsning eller nåt sånt. helt inappropriate sådära. kommer freak people out, haha. guud.
ah, på tal om radion så kommer jag kanske hosta på onsdag. bestämmer mig imorgon bitti, får sova på saken. asså sova på saker är bästa grejen ever. allt blir bra när man fått sova på det. vissa gånger när jag har lagt mig och varit sjukt ledsen och inte vetat vad jag ska göra så ba vet jag att allt kommer vara okej när jag vaknar upp igen. skönaste känslan, om vi nu ska dedikera det här inlägget åt känslor.
vet ni vilken annan känsla jag gillar? känslan av en afrikans främsta vaken dvs cocoa butter, så nu ska jag dra och smörja in mig med det innan jag ska sova. GÜ NATT.

3 kommentarer:

marilyn sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! sådär är ja också när ja har pms, ja grät igår när dr webber på greys anatomy svor läkareden. wtf?

Aleks sa...

Bror, nu när du sa det... shit det kanske är mina p-plåster, visst har det hänt massa skit, men tänk om jag e deppig av de!
Va jag skulle komma fram till är att du måste byta piller, o att jag tycker att du ska byta till cerazette, fråga om de nästa gång du är där! :)

vixen sa...

marilyn - HAHA u're wierd

aleks - sant, men jag käkar bara p-piller på grund av min hy och de jag käkar nu ska tydligen vara de bästa mot akne... får se hur jag gör :)