2011-01-15

zangalewa!

okej då. det finns visst några saker som jag tycker om och ser fram emot här i lund:

1) träffa mahad och renato. hahahaha svär de grabbarna är för roliga. träffade de på ica igår när de skulle hem och dela på en muffin (wtf?!). skrattade så mycket att jag fick världens hostattacker och blev dessutom varm och svettig. now thats awkward!

2) träffa miriam och kristina (tjejen som ringde mig tidigare idag). jättegylliga tjejer sådära. ah, jag tror inte att jag behöver ge någon ingående förklaring till varför det ska bli kul att se dem.

3) spela fotboll igen. ohhhh child, vad jag längtar tills jag får spela fotboll igen.

4) träffa min radiopartner rebecka på måndag för att spela in en reklamfilm för en kampanj mot undernäring och hunger.

5) börja plugga ryska igen. blev antagen för några veckor sen och nu är det dags! fluent i ryska ska jag bli den här gången, det är fan på tiden.

giggle.

nu ska jag titta på den här videon minst hundra gånger om för det är också en av de sakerna som gör mig asglad. det är en gammal kamerunsk sång och det är den som shakira har snott när hon gjorde 'waka waka' (lyssna vid 07:30.) jag älskar gubbarna! hahahaha så jävla roliga. ÖNSKAR att min pappa var lika tokig på dansgolvet som dem men han är ovanligt stel för att vara svart... he's just rockin' the one-leg-and-hand-move haha asrolig.

1 kommentar:

helene sa...

vart kommer du ifrån ursprungligen?