2011-02-04

beezwax

WEEEEY, ÄRE FERRE ELLEEE?

FERRE

gaaalet det är, i min säng, nuuuuu. ska ha fest i min säng och sova bort några timmar innan jag drar ut och har fest hemma hos elin. ska bli göttmos som faaaan! både att sova och dra ut till krischan nation som idag spelar hiphop.

har verkligen varit GALET dålig på att blögga de senaste dagarna. bad me. flera gånger har det hållit på att bli av men sen ba...... nae. har bara varit så upptagen med kurslitteratur, ryskan och så har jag tänkt mycket den sista tiden också - och jag är inte tillräckligt flipp för att dela med mig av det här på internet. så det är därför det har varit tyst. inte för att jag tror att ni är DYING to read mina inlägg haha childz, jag vet vad ni egentligen går in på när ni sitter vid datorn. sick basterds.

fast det är en sak som jag jättegärna vill dela med mig av för igår var jag nämligen på en elevpresentation för lumidstudenter (typ development studies fast på masternivå) som jag fann väldigt intressant, både sakerna de berättade om och människorna som höll presentationerna. ska försöka knåpa ihop ett inlägg om det så fort min hjärna slutar marineras (hahahahaha dör på det ordet, så bra) och jag vilat ut lite. mmmmmm, så vi ses då! hoppas ni också ska ut och göra dumheter ikväll!!! (inte du, marilyn. stanna kvar i dotterförrådet.)

3 kommentarer:

cico sa...

HAHHAHA, visst. fett synd om mig ibland.

mandy sa...

alltså fast det egentligen inte strå något sådär jätte speciellt i det du skrev nyss så sitter jag här helt fascinerad och ba wow fan varu skriver bra. Alltså skriver du som du pratar? haha

vixen sa...

maandy :D vad snäll du är, ah jag försöker göra det haha. tack så mycket hihi