2011-04-14

ba en tanke lite sådära

det kanske är min blogglista men känns det inte som att alla kända bloggtjejer är så... fina i kanten? asså det behöver inte vara avsiktligen men de bara är det. medvetna eller inte.

det är därför jag dööör för djamila. jag kan typ gå in på blondinbella, ba fine, jättefina bilder. gå in på kenza, ba wööw pretty. gå in på djamila och mötas av flippgrejer. ÄLSKARE! det är fan hundra gånger roligare än... ah, vadsomhelst.

jag börjar läsa amber rose twitter för ett tag sen och jag minns faktiskt en tid då jag tyckte hon var ascool. i mean, she bald, what's not to like? meeeeeen så började jag läsa hennes twitter och jag tycker att hon hela tiden försöker gulla till sig eller dumma ner sig på något sätt. som att det inte är ok att vara fierce och beautiful OCH ha ett outstanding mind. ba en gång twittrade hon att hon aldrig kan säga åt folk även om de behandlar henne dåligt och hon är för snäll för det. man ba CHILD, WHY YOU LYIN? för det första, vi har alla sett videon när hon fuckar ur på running russell simmons eller vad det programmet heter. för det andra, vad är det charmiga i att erkänna att man kan bli trampad på????

nä, thaz why i love women som säger exakt vad de vill, oavsett hur det låter. jag håller kanske inte med de alla gånger, but i love em. jag tycker de behövs som fan.

2 kommentarer:

Miss Incorrigible sa...

Come on now, vad annars har man att vänta sig av ett gäng reklampelare? We peep 'em while theyz cash be rollin' innn...

L sa...

haha dina inlägg alltså. DU är en snygg tjej med minds iallfall! ;D