2011-04-04

de inge fest, de chill

MAAAT vix krissy

i lördags när vi satt hos miriam och åt tacos (mmmmmums!) knackade en pojk på hennes köksfönster. han undrade om vi hade is. han tackade för sig och gick vidare när vi sa nej.

en halvtimme senare var han tillbaka. han ville bara berätta att han till slut hade hittat lite is till sin drink. någon apelsindrink var det, med en apelsinskiva i glaset. först undrade han vad det var vi drack. sen undrade vi vart han skulle eftersom han var så finklädd. sen undrade han varför en av oss hade svarat honom på engelska när han kom förbi första gången - och vipps, så stod vi där och babblade genom fönstret i mer än en halvtimme.

har jag sagt att jag trivs så enormt bra här i lund? staden där vanliga sociala koder inte gäller. staden där folk inte har några gränser HAHA. true story! det är baaara här som folk knackar på ditt fönster för att de letar efter is eller kommer fram till dig på gatan bara för att de känner igen dig från någonstans eller - och det här är det jag tycker är bäst med my boo lund! - konstant testar på nya saker. i vanliga livet vill folk prova på typ badminton. de pratar om det, tänker på det men de gör aldrig det. här är folk tokiga och testar på badminton, squash, folkdans OCH ett nytt språk bara de för att vill det. det är som en låtsas-stad det här. en alldeles fantastiskt låtsas-värld.