2011-04-20

no racist

tyvärr måste jag säga att jag inte är helt förvånad att något sånt här har hänt i lund, även fast jag blev så äcklad över hela grejen när jag fick reda på det. lund är översvämmat av bönder och det är väl bara dags för sverige att inse det.

för visst, det var säkert askul när grabbarna satt inne på sitt lilla korridorsrum lite lulliga tack vare flaken med öl de insupit och kom på den askäcka idén att klä ut sig till neger när temat på sittningen var "djungel", oj oj oj så fyndigt *fnizz* - men samtidigt pratar vi om människor som vuxit upp med folk som varit identiska med de själva. de har aldrig behövt reflektera över sakerna de säger för om det inte är offensive för de - vem ska det då vara offensive för????

det är bondefasoner helt enkelt men något som är ännu värre är att ingen ens reagerade när de här tre killarna dök upp till nationen, eller ens när slavhandlaren började auktionera ut sina slavar. inte personalen, inte gästerna. ingen. vissa bortförklarar det hela som ett skämt utan rasistiska baktankar men hur förklarar de då det här?

lund är fan ett av de bästa universiteten i sverige men best believe när jag säger att en utbildning eller höga betyg inte är samma sak som att ha något innanför pannbenet. det kan nog inte vara tydligare än vad det är just nu.

2 kommentarer:

AM sa...

Blir fett lack när jag ser sånt här! svär jag skulle slå sönder alla om jag gick där..

vixen sa...

sväär du hade och svääär jag önskar att du hade