2011-05-26

bachelorette, knas

asså, om jag hade fått ställa en fråga to the man upstairs så hade det lätt varit: "varför får jag alltid konstiga män efter mig? varför?" för det ni kommer få läsa nu, det är vardagsmat för mig ok. VARDAGSMAT!

för ett par dagar sen blev jag addad av en snubbe jag brukar spela fotboll med. inga konstigheter med det. gick in på hans profil och upptäckte att han kommer från ryssland - så jag skrev till honom och ba "wööw, själv är jag från vitryssland, jag har ingen aning om att du var ryss!" inga konstigheter med det heller.

DIREKT blev han hypad och frågade om jag ville ta en kaffe någon gång. jag blev heeeelt förvånad för jag tänker typ, asså enda gångerna jag har sett den här killen är när vi har spelat fotboll. aka när jag är svettig och smelly och röd i ansiktet. who in their right mind skulle mäck på mig efter det? så jag ba trodde (hoppades) att jag hade missförstått honom (min ryska är inte the best of the best of the best, sir!). men NEJ! efter det har han frågat ut mig en gång varje dag. HAHA det är som en rutin nu. han frågar, jag kommer med ursäkter.

så ba igår när jag skulle ut så drog jag till nationen själv för att mina kompisar redan var där. kom in och han var den första jag ran into. han blev SKIT. GLAD. och drog med mig till baren för att shotta. och han babblaaaaaa, asså shit vad han snackade på. han ba "jag kan inte fatta att du kan ryska, det är så himla coolt, jag fick en riktig jävla chock, jag har visat dig för min mamma, hon blev också sjukt chockad!" sen hämtade han sin kompis och ba "den här tjejen har allt - hon är snygg! kan spela fotboll! kan fyra språk!" bla bla bla. hans kompis och jag ba stod där och ba OKAY! skitawkward! så istället drog jag med honom till dansgolvet där mina kompisar var så jag skulle slippa vara själv med honom och då försökte han lyfta upp mig på sina axlar. vet ni HUR?! genom att pressa sitt huvud mellan mina lår för att jag ska sära på de HAHAHAHA ASSÅ JAG BA WTF GÖR DU? och chiiiiild, sättet han dansade på var typ som en blandning av en strippa och en påtänd rejvare från 90-talet. asså det var bara FÖR MYCKET! jag sprang därifrån men han hittade mig när vi skulle hem (det värsta är att han bor två våningar under mig!!) då han ba "min dator är trasig så för att prata med dig behöver jag ditt nr". asså jag pallade inte mer så det enda jag sa var "njet." HAHA ba ett enkelt nej och så gick jag och letade rätt på min cykel.

kom hem en timme senare och fick ett sms mitt i natten. vem är det? jo, HAN! han hade haffat numret av någon annan. HAHAHAHA ASSÅ JAG VILLE GRÅTA NÄR JAG LÄSTE SMSET, JAG BA WHY WHY I GOTTA GET ALL THESE CRAZY MEN?

smh.

3 kommentarer:

Miss Incorrigible sa...

HAHAHA skärp dig, du får ta en för laget! You's fine and all but you need to handle 'em freaks too... Om du inte gör det betyder det att någon fining där ute drabbas av dubbel-freaky... and that shit ain't right! Universe might implode!

cico sa...

HAHAHAHHAHAHHA, käft fan. visa lite medkänsla. stackars grabb. han har hittat en rysk brud som kan fixa asyl till honom!

nawal sa...

det är inte lätt å va käättt vix ;)