2011-06-16

damn damn damn! ... that was from good times ...

Snapshot_20110616_2

noooooooooooo! eftersom min kamerasladd ligger tucked in i min byrå nere i lund så tänkte jag rädda den här sommaren (och bloggen) med bilder från min kameramobil istället. inte lika fläshigt kanske, men den duger och den kan eka mig överallt. bra deal, bra deal. så imorse när jag satt i kungsan och väntade på att klockan skulle slå tio tog jag lite bilder och lyssnade samtidigt på det porlande vattnet i fontänen framför. det var alldeles tomt på folk om man bortser från en snäll farbror som satt på en bänk lite längre ifrån mig och en liten unge som lekte med sin baba. så rogivande.

avslutade precis ett awesome skypesamtal med meli och tänkte ba "alrighty, dags att blögga" och började leta efter min mobilsladd............ gissa var den ligger? tucked i min byrå nere i lund, den med! FAN! jag ska aldrig mer packa tio minuter innan jag måste springa till bussen (och man tvingas stå och diskutera med busschauffören för att man inte ens har med sig kontanter till en biljett och bussen har ingen dosa så att man kan köpa en biljett med sitt bankkort men så ba av ren och skär tur blir man medföljd ner till tågstationen av gentleman som kirrar det åt en. ba ren och skär TUR!).

men ok, vi ska inte låta det här lilla missödet steal the glory of my morning för den var asspännande!

insåg nämligen igår kväll att det var liiiide för sent att avboka mitt morgonmöte med h&m angående ett jobb som storleksmodell och eftersom jag egentligen inte behövde det här jobbet eller ens var särskilt intresserad av det funderade jag på att skita i det. fast nä. kände mig FETT dålig som ens övervägde det *mesig tjej* så jag ställde väckarklockan innan jag la mig, steg upp i tid och satte min lilla svarta rumpa på tuben för att åka in till stan.

fett. bra. att jag gjorde det. asså fett. bra!

det visade sig att jag skiljde mig alldeles för mycket från den kropp de letade efter men det var sjukt häftigt att vara på h&ms huvudkontor. för det första är det sjukt stort och för det andra - sjukt. snyggt! asså det är verkligen sådär office-like och jag blev mottagen av en receptionist och fick min egna lilla nametag som jag fäste på tröjan medan jag satt och väntade (baxade med mig en mandarin som låg i fruktskålen, hähä) och alla som jobbade där var så uppdressade och stiliga. gick därifrån och kände verkligen att det är så jag vill jobba. sådär lite fancy schmancy. för att matcha min fancy schmancy personlighet, ni vät.

nej men jag gick verkligen därifrån med en så tydlig bild av mig själv i en sån miljö. en framgångsrik miljö, if you like to call it that. till och med mötet kändes bra eftersom det kändes som att jag hade uppnått någonting även fast det visade sig att jag inte var den de letade efter. jag och de två kvinnorna som tog mina mått började prata lite och de hade blivit jätteglada när jag berättat att jag pluggade i lund och visade ett genuint intresse för det jag berättade för dem och det kändes verkligen som att jag lyckades göra ett gott intryck på dem - och det hade jag verkligen inte väntat mig. asså jag gick ju mest dit för att jag inte ville dissa de men nu är jag verkligen glad att jag gick. jag vet att jag kan bara jag... får chansen.

tung morgon.

1 kommentar:

Miss Incorrigible sa...

"fancy schmancy" is the word, hahah...