2011-06-07

*viskar* press play

badrum

ni veeet... som diddy gör...! jag brände min vad i ugnen idag. FUCK vad ont det gjorde! visst, det hade varit ok att bränna sig om man faktiskt hade energin att sitta och spola kallt vatten över det sen men ni vet, jag är lite lazy sådära, så yeah. i didn't do it. det gör fortfarande ont.

min syrra kom precis in och gör robotliknande ljud. skitkonstig, och nu försöker hon komma in i duschen före mig. I THINK NOT! gotta run.

...okej, hon hann före mig.

då kan jag ju lika gärna stanna kvar här lite och dela med mig av typ, allt och inget.

till exempel: jag har sovit till klockan elva de senaste dagarna. ok? tänker ni men HOLD UP! vet ni hur stort det är för mig? de senaste månaderna har jag inte stigit upp senare än klockan nio, oavsett om jag har saker att göra eller inte. min dygnsrytm är så. like the one of an old lady, för ni vet, det är bara old ladies som tycker om att stiga upp tidigt på morgonarna. som min mama. hon är ALLTID uppe jättetidigt och det värsta är att hon alltid ska vara hurtig = göra household chores vilket väcker oss andra. now i don't mind being awakened at 9 am, men om någon försöker väcka mig vid 8...! åh child.

till exempel: jag har sjukt starka drömmar nuförtiden. vaknar till och med upp med migrän ibland. tror ni på sanndrömmar? eller att drömma betyder något? jag vet faktiskt inte. allt jag vet är att de drömmar jag haft den senaste tiden har varit så starka att de faktiskt har påverkat mina beslut eller mitt sätt att se på människor. asläskigt! borde typ ha google som min startsida så ofta som jag googlar drömtydning.

till exempel: livet är VÄLDIGT annorlunda här i stockholm. i botkyrka. i orten. så himla annorlunda. på gott och ont.

nu är min syrra klar i duschen! herrå!

3 kommentarer:

m arilyn sa...

snabb ja va azz

Fre sa...

gooooooooooooodis

ENFACEDE sa...

suck va vacker!!!!!