2011-07-03

and so he did

klad

nu är jag hemma igen. efter två veckors niceness pon di road! skövde, norge, lund. från bra till bättre till bäst. mina vänner är så goa! ville verkligen inte hem på fredagsmorgonen men bestämt är bestämt så jag var tvungen att resa upp igen för att jobba den här helgen.

ska dock EJ klaga för mycket när jag har haft världens mest chilla schema under de här dagarna - vilket bland annat har involverat att gå ut med en liten vovsing. AWESOME! därför förstår jag inte riktigt hur jag kunde komma hem igår och vara såpass sliten att jag lyckades sätta tolv timmars sömn. TOLV! natta klokt asså. idag lyckades jag dock hålla mig vaken längre än till sex och var och tittade på x-men på bio. ASKEFF! men det var ett hääärligt och inavligt sällskap jag gick med.

och imorgon äre dags för mer jobb för mig. bläää. det är bästa ordet för grejer man egentligen inte pallar göra - blääää. jag har verkligen insett hur lat och vilken otroligt sämst arbetsmoral jag har HAHA efter att jag inte ens hade jobbat i två veckor innan jag drog iväg på semester HAHA. och jag hade varit det än om det inte hade varit att jag redan bokat in mig den här helgen för aslängesen! men fan.... det finns verkligen more to life än att tjäna pengar. hade ALDRIG bytt iväg de här veckorna för ett par extra tusingar i fickan.

dessutom, jag tror verkligen inte på hemtjänsten, jag gör inte det. det är ett jobb som sliter på min själ därför att jag ibland mår dåligt när jag tänker på att alla de tanter och gubbar som HAR barn men som ändå bor ensamma och som bara träffar hemtjänstpersonalen. vilka är dessa människor som har hjärtat att...? asså jag ska inte ens go there. men yeah, jag ska som sagt inte klaga alltför mycket cause this job is payin' my telephone-bills... *positive thoughts* *tryna be grateful* *and doing my prayers* *just like toccara did on topmodel, although she couldn't get any clothes in her size*

ok ok jag ska sluta tänka för mycket, det är bättre att jag gräver ner mig i mina böcker istället.

1 kommentar:

marilyn sa...

hahahahah toccara referensen