2011-09-18

WEEKND

equivoco

OHHH dör på den här helgen. har haft så jävla kul. i fredags var jag i malmö på födelsedagsfest. det var min kompis ewa som fyllde år. det är inte ofta jag går på fest själv (skitnervös tjej sådära) - men när det kommer till ewas kompisar är jag aldrig rädd för att det ska vara awkward eller att jag inte ska ha någon att hänga med. alla är så jävla balla och roliga och öppna! hängde asmycket med hennes kille, hennes bästis bröder och deras kompis som är PHÄTT sköna. det enda de gör typ är går runt och snackar med lil jons röst HAHA. och varje tillfälle de får lägger de till ett "WHAT?!" eller "YAY!" i varje låt HAHAHAHA. asså jag dör, hade så kul.

och musiken som spelades var typ:


aka, typ everything i love. pratade med en tjej som berättade att det fanns ett ställe i malmö som spelar sån musik varje torsdag. vidarebefordrade det SNAPPT till miriam, ferida och teresa. lätt att vi ska gå dit!!!!! *ashype* *längtar* *räknar dagarna*

igår skulle vi ut och dansa salsa, så vi började kvällen med drinkar hemma hos mig. alkoholfria, så yani det var typ saft jag bjöd på HAHA. fast det VAR riktiga drinkrecept, bara det att vi skippade alkoholen för att ingen ville dricka. men de var SÅ goda, kommer typ aldrig dricka något annat framöver. once you go fancy shiet, you know...

men salsakvällen blev KAT-A-STROF, såsom det brukar bli här i lund när det kommer till sån musik. det var aslite folk och djn började tillslut spela house. man ba??? vi kastade honom och drog på nation istället. jag sket iiiii vart vi gick för jag har äntligen fått mitt förmanskort vilket gör att jag kommer in gratis! överallt! LAKK SHUU! hahahaha där träffade vi iallafall en kompis till mig som hängde med oss efteråt och käkade. vi satt ute i typ en timme och snackade och frös men det var myyysigt.

idag måste jag dock ta itu med plugget. har typ äckligt mycket att läsa, dör ba jag tänker på det :(( så jag försöker att inte göra det, lolz. får se det som mitt tidsfördriv innan jag drar på danslektion vid tre. ohhhhh, ska bli så kul!

1 kommentar:

annette keita sa...

yes, mamma polski och pappa gambian. visst va du rysk? och nått mer?? :))