2011-10-09

BACK TO LIFE

melephant

oh mah lawd. ÄNTLIGEN börjar saker och ting slow down. känns som att jag varit överallt den den här veckan. fast jag ska inte ljuga - det har varit askul.
den senaste tiden har jag hunnit med:

- ett radioprogram som såg ut att krasha ända in i sista sekunden (sista inslaget blev liksom klart bara 20 minuter innan vi sände) men det blev så jääävla bra i slutändan! alla inslag och intervjuer var klockrena. mina programledare var så duktiga trots att de var newbies. är jävligt stolt över programmet nu i efterhand :))
- hållt en presentation om nicaragua med min älskade grupp. fick nämligen jobba med en annan grupp föra veckan och boooy var jag tacksam över att få komma tillbaka!
- ett välgörenhetslopp som tyyyyp blev ett fiasko eftersom det inte alls särskilt många som dök upp. vi fick ihop en liten summa ändå. och det var kul om man bortser från att mina fötter typ domnade bort på grund av kylan hahaha.

yeah, så det är anledningen till varför jag varit väärst på att vara frånvarande. den här veckan kommer dock bli mycket lugnare vilket betyder att jag har tid att läsa lite kurslitt. yaaay! det är faktiskt det jag hade tänkt göra idag innan jag drar till malmö och dansar.

1 kommentar:

m arilyn sa...

back 2 reality