2011-11-07

TIL

TIL. det är vad jag alltid säger till miriam när something wäck is up här i lund. This Is Lund. the twilight zone. stället där folk lämnar sina vanliga gränser kvar på sj-tåget som tog dem ner hit. säger det oftast när vi ser asrälliga snubbar lyckas haffa någon - TIL - eller när folk bjuder in sig själva till saker helt utan skam *guilty as charged* - TIL. This Is Lund. seriöst, there's some disturbing shit going on here in lund.

för asså jag DÖR varje gång jag tänker på det som hände i fredags!!!! hela kvällen var ba FÖR bra för jag var ute med elin och lite peeps från hennes korre och vi träffade på så jävla random och roligt folk - men det som tog priset var det som hände när vi stod i kön för att komma in på nation.

(och när jag säger stod i kön... så menar jag trängde oss i kön.)

vi kom till dit strax innan halv ett och vakten sa till oss att det var no way att vi kommer komma in såhär sent eftersom det är en in, en ut-regeln som gällde - men vi tänkte ba fuck it, vi skiter i. (för vi brukar vara såna där som skiter i, hääääää!) så vi gick och ställde och i kön och elin började säga till folk att vi var förmän och att vi därför har rätten att gå före. det hela slutade med att hon började tjafsa med någon snubbe HAHA. asså skiiiitkaxig tjej! hahahaha älskar när hon blir så! medan hon tjafsade med honom lyckas vi ta oss framåt i kön och till slut står vi kanske 2 meter framför honom. framför honom stod dock vår kompis fredrik, en snubbe med långt hår i toffs.

varför det är viktigt? i'mma tell you why.

så jag, elin och hennes kompis arbana står och försöker snatcha our way framåt i kön ännu mer (älskar att jag är den anonyma som ba slinker emellan folk utan att säga ett ord *läskig fofotjej som är ett med väggen*, elin ba går all ghetto on alla hon vill gå förbi och arbana blir vän med de så att de LÅTER henne ställa sig framför dem hahahaha, så bäst) och helt plötsligt vänder sig elin tillbaka mot killen hon tjafsade med i början (för de var flera som hon tjafsade med!) typ för att säga: "u huh, kolla vart vi står och kolla vart du står." de får ögonkontakt men han säger ingenting, han ba stirrar henne rakt i ögonen. så ba öppnar han munnen och BITER I FREDRIKS TOFFS! HAHAHAHAHAHAHAHAHA! och det roliga är att fredrik inte märker någonting!!!! så snubben står och käkar fredriks hår medan han stirrar elin i ögonen och fredrik står där helt clueless. fatta vilken disturbing bild det måste ha varit!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asså jag dööööör fortfarande när jag tänker på det. riktig psykopat! ELLER som jag kallar det - riktig TIL! people be twilight zonin' in here.

3 kommentarer:

anentntne sa...

HAHAHHA WTF?????????

MOMI sa...

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA LIGGER PÅ MARKEN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

lou sa...

hahahahaha fan va ja garva när ja läste de där.