2012-05-05

PÅ IPO

yeah, ya'll real generous with your comments... jag vet att jag var helt sämst med att uppdatera bloggen när jag kom hit men jag försöker verkligen hitta tid till att sätta mig ner och skriva om saker som händer. men jag vet inte vad ni vill höra! just nu verkar det som att ingen läser och ingen tycker att det är intressant, så finns det något speciellt ni vill att jag tar upp - please, let me know. det är bara roligt med feedback, och det blir roligare att lägga ner tid på bloggandet när jag vet att det åtminstone finns EN själ som följer mitt äventyr.

lol.

okej, slut på klagandet. i skrivande stund sitter jag på ipo och läser artiklar. har mitt första slutprov på torsdag - wazaaaaaa! kommer vara fullständigt kaos eftersom jag gått på typ hälften av föreläsningarna och anteckningarna för de föreläsningar jag faktiskt bestämde mig för att attenda makes NO sense at all. walla, läraren har haft svårt att hålla en röd tråd och prata tydligt den här terminen. men men, i'm trying - och jag är glad att just den kursen examineras först så att jag får den överstökad. dagen efter har jag slutprov i historia - should be fun.

en sista grej innan jag återgår till mitt pluggande - efter många om och men är ghanabuzinezz äntligen uppdaterad!!!! har laddat med en massa godsaker från april månad. resan till östra ghana, fler bilder från GMA's, förfester och föreläsningar - det är vad ni kan hitta där nu. och jag säger det igen: för guds skull, kommentera!!!!! :) var inte blyga, jag och elin älskar att köra högläsning varje gång vi får en ny kommentar, hahaha.

obruni babaaaaaaaj! (standardavskedet man får av ghanianska barn ute på gatan, lolz)

3 kommentarer:

andino sa...

hallååååå??? jag läser ju :(

vixen sa...

fett sant anni, du är fett bra läsare <3

Nawiiiiiieee sa...

Jag läser oxå ibland, om än väldigt sällan, men lite då och då :)