2012-08-18

MINA KOMPISAR ÄR GRYMMA

asså jag har fett grymma kompisar. är det normalt att ha så grymma kompisar som jag har? jag vet inte, men det är jäkligt häftigt.

en snubbe i min klass, said, är just nu på väg till en kongress i brasilien där han var förra året och gjorde ett arbete om deras bomullsindustri. inte nog med att han satt och skrev om detta medan vi andra hade sommarlov, utan under terminen så jobbar han dubbelt så hårt som oss andra. samtidigt som han läser samma program som mig, läser han en kandidat i ekonomi. terminen innan läste han till och med portugisiska vid sidan om! vart den här killen får energin vet jag inte, men jag blir så jävla imponerad av honom. riktig übermänniska.

men tillbaka till nutid. som sagt, just nu är han på väg till en kongress i brasilien där han ska presentera sin mastersuppsats om silkesindustrin i brasilien - inför forskare, akademiker och människor som jobbar med det, på portugisiska! killen är ju helt fantastisk. och det bästa av allt är att han blev INBJUDEN till kongressen. hur många kan säga att de har blivit inbjudna till ett freaking research-event vid 23 års ålder? så jävla tung. han kommer såklart ace'a det och dessutom komma tillbaka en vecka med en massa historier om bundas. sa till honom att han kommer spendera 100% av sin fritid med att agera arnold:

2 kommentarer:

marnold sa...

no biting...suck!

vixen sa...

hahaha han mår inte bra, och inte du heller med ditt namn "marnold"! HAHA