2013-04-02

TIPS: BLOGGAR

bloggar är definitivt en av mina laster här i livet. älskarom! måste dock erkänna att de flesta är alldeles för ytliga för mitt eget bästa ibland (the secret!), men det finns definitivt guldkorn att hitta på internätet. själv har jag hittat dessa - ett par intressanta och välskrivna bloggar som jag följer så noggrant, att jag är en sekund ifrån att lägga en "my name is wideovixen and i approve of this message!" :

jordliv - kvinna som flyttat från norge (men som skriver på svenska pga uppväxt här) till bolivia tillsammans med sin man och son i jakten på ett enklare, och bättre, liv. fullt med intressanta reflektioner kring kolonisering, globalisering, ren mat, avskolning, och vad hon tycker är viktigt i livet. även om man möjligen inte håller med om allt eller ens hade kunnat tänka sig göra något liknande så är det fascinerande att få ta del av ett liv så olikt ens egna. om inte annat så är bilderna alldeles för vackra för att missa.

falskheten - tjej som skriver om rasism på ett väldigt öppet och provocerande sätt. ögonöppnande om inte annat, och tvingar en ständigt till reflektion. gillar speciellt att det är många vita som läser och kommenterar bloggen, det blir en intressant dialog!

kottkriget - tjej som är inne på miljötänket, och skriver jättebra om det. plastbantning, konsumptionshets, och rena och naturliga produkter är några utav ämnena hon tar upp. sjukt informativ blogg, tjejen kan verkligen sin research! känns som att jag lär mig något nytt varje gång jag går in och läser.

2 kommentarer:

m.k.b. sa...

Åh, jag älskar din blogg och allt du skriver om! Verkligen! Och så kul att se min egen blogg bland bloggar du gillar :-)

vixen sa...

å tack!!! blev överlycklig av din kommentar haha :)