2010-08-15

wanna know your name

micke freedy simon 3

ASSSÅÅÅ åh, igår. glädjen, dansen, musiken, människorna, SLUSHEN! allt klickade bara. i början av kvällen drog vi till mosebackes summernights och groovade till hiphopen och freedys skolkompisar joinade oss. några av dem var sköna MEN jag blir så provocerad av folk som inte hälsar på alla i gänget. såklart blev det mig dem "glömde" att hälsa på. fattar inte varför - kanske för att jag var enda tjejen i gruppen och de tror att jag inte är med resten? men come on, SÅ svårt är det inte att fråga lite diskret "är hon med er eller?" om jag nu står i the fricking ring. douches.

men bortsett från dem så var resten aight. eller vad säger jag, mer än aight! en av freedys kompisar (som var 25 och måste äta gaaaalet mycket grönsaker) var lite ruulig, vi typ diskuterade hans ursprung, eller snarare vad jag hade trott att hans ursprung var, hela kvällen. han var halv chileno men jag LOVAR att han såg galet asiatisk ut. HAHA btw, träffade silva och willy på tunnelbanan in mot stan och willy sa att JAG såg asiatisk ut!!! jag ba "vaaa... jag har aldrig fått höra det där... typ..."

mosebacke

micke freedy simon 2
aaaaaaw.

micke freedy simon 1
aaaaaaaaaw.

help... me!
men under ytan, i'm thinking "HELP... ME!", HAHA

efter att mosebacke hade stängt (och ett besök på 7 eleven efter lite övertalning från min sida eftersom jag inte pallade betala 100 spänn för en drink och killarna kallade mig blattarnas blatte) åkte vi till stureplan. I KNOW, grov skillnad på musiken och folket men det är det som är så kul jö. en bekant till micke och hans kompis spelade och they KILLED it igår kväll. ni FATTAR EJ hur bra det var. i was jumping around like a damn fool på dansgolvet och jag ville aldrig sluta, inte ens när de tände lamporna och musiken blev långsammare och långsammare...

micke is WORN OUT

vi var dock RÄÄÄTT worn out när vi satt på mcdonalds efteråt. ont överallt, svettiga as motherfuckers men lyckliga.

2 kommentarer:

annahita sa...

fan vad jag känner igen mig i det där, att vara den enda i sällskapet som ingen hälsar på och sen ba inse att det är för att man är enda bruden. är rätt van vid att vara enda tjejen men jag pallar inte behöva vara extra högljudd för att höras och synas... >_< det borde räcka med att vara väluppfostrad och snäll liksom!!!

vixen sa...

precis så känner jag också