2010-11-06

wth

shiet, jag hör någon klampa fram och tillbaka i korridoren just nu och trooo mig, det är inte någon som precis kommit hem från fest. jag känner igen de där fotstegen (dunno if that makes me wierd or awesome though). spik att det är den asiatiska snubben som är uppe och lagar mat. asså jag ska inte säga att de asiatiska studenterna är speciella... men de asiatiska studenterna är fan lite speciella. jättegulliga för det mesta, men speciella.

typ, när de är söta så är de jättesöta. innan jag drog och tittade på the stoning of soraya m igår kväll så satt jag i köket och skalade mina morötter (HAHAHA) och då dök en av de asiatiska tjejerna upp och gav mig en skål med dumplings och soppa. jag ba aaaw och devoured that shit. när hon såg att jag ätit upp allting så ba sa hon "it is my honor" HAHA. hur kan man inte dö??!
men sen så kommer de här stunderna som när han asiatiska killen är uppe och lagar mat typ två på natten eller sju på morgonen. ba dude, gå och sov. gå ut och lek lite. vad som helst. men om det är något jag har förstått med asiatiska studenter, så är det att de är overachievers. har hört historier från både kinesiska och japanska studenter om skoldagar från sju på morgonen till tio på kvällen + läxläsning i sina hemländer. damn, läxläsning? vet inte var jag hittar de här orden. ordflööw. sedan har vi den andra asiatiska killen har alltid, asså ALLTID en fet vinterjacka på sig. frukost, lunch, gåendes i korridoren... den är med honom asså. gissar på att han är från ett varmt land.

4 kommentarer:

MELINA sa...

en kines som vi bor med brukar också gå upp och laga mat sådär runt 3 tiden hahahah

Anonym sa...

skAFFA ett liv din lilla fattiga student ,

vixen sa...

wöööw, min första haterkommentar? HAHA

cico sa...

HAHHA. älska anonym jaaaw.