2011-03-02

avklarat!

omajgad. ooooomajgad. både jag och karin är så JÄVLA nöjda med kvällens program, både med innehållet och själva upplägget. alla som varit involverade har verkligen bidragit med spännande och intressanta grejer.

för det första, jag är verkligen stolt över hur vi lyckades bredda programmet och få med otroligt intressanta människor och ämnen, allt från tariq ramadan som är en kontroversiell professor på oxford university som vi pratade om muslimer och europa med, till idan raichel som är en israelisk politisk sångare, till reflektioner över mormoner i utah och tilliten vi har för informationen vi får från nyhetssändingar.

för det andra, musiken! satt uppe med en kompis igår och letade igenom ett antal låtar som hade antingen en politisk eller religiös koppling och vi hittade så jääävla bra grejer för programmet. typ kanyes "devil in a new dress" och inmortal techniques "bin laden". älskar att jag la in en massa slowjams and shiet istället för den vanliga "udda" musiken vi brukar köra på. måste reppa slowjams ju!



och slutligen, formatet!!! asså både jag och karin kände att det upptighta formatet upf alltid har inte liksom var vår grej så vi försökte göra det så roligt och informellt som möjligt utan att göra det oseriöst. haha, älskar mailutskicket vi skickade på facebook. "ikväll sänder världens tråkigaste radioprogram. undvik det och lyssna på radio upf istället" HAHAHA. yeah i stole that one från en studentskiva jag gick på men whatever, den satt riktigt bra här. och våra programledare var jätteduktiga och var verkligen på vår idé. bara en sån grej att vi satt och dog av garv medan vi hjälptes åt att skriva manuset. *stolt baba* *som tittar ner på sina barn som precis lärt sig gå* *det vill säga, stolthet x 100000*

asså, det här är LÄTT det roligaste jag har gjort. så jävla gött att allt gick som det skulle till slut. och det var jävligt gött att jobba med karin. hon är så duktig på så många plan, fan asså hade aldrig klarat av att göra det utan henne. props till henne. eller, props till oss!

2 kommentarer:

m arilyn sa...

bin laden didn't blow up the projects

vixen sa...

hahaha asså ärligt, låten är fett bra!