2011-03-01

rudio upf

YES! yes yes yes, åååh vad skönt, det är äntligen tisdag vilket betyder att det är en dag kvar till sändning för karins och mitt program för radio upf. kommer bli så gött! igår kväll fick vi till slut ett ja av en tjej som ska göra ett inslag om the anti-gay bill right i uganda och det var ett inslag vi verkligen hoppades skulle bli av för come on, hur intressant är inte det?! david kato är ett av fokusen hon kommer ha.

sen kommer vi ha ett inslag om det icke-existerande inflytande som religion har på svensk politik och vad kristdemokraterna egentligen tror att de håller på med här i sverige och en krönika om judisk lobbyism i amerikas politik. ÅH! hoppas allt flyter på imorn *gör den där grejen, peppar peppar*

2 kommentarer:

Fre sa...

Ja han är en riktig miskin, världens snällaste !!! Hahah tack!=)

Fre sa...

HAhahah miskin det e ett uttryck på arabiska, typ när någon är oskyldig och man tycker synd om den hahah då är den miskin, söt sådär!

Hahahah vem vill inte vara de??? Liten flicka kollar på mtv vill ha allt hon ser på tvn, inte bokstavligen role models, handlar om ideal biden de ger bara.
mina riktiga rolemodels ja ser upp till är mina föräldrar!