2011-05-18

ärligt talat nu

asså det här är fucking det mest fucking idiotiska jag har läst på länge. förlåt att jag svär så mycket men WHAT?! vem faaaan sätter sig och skriver en hel artikel om hur mycket folk VÄGER? eller inte folk - utan tjejer. googlar lite och upptäcker att hon som skrivit artikeln kallar sig själv för feminist. BAH! feminism handlar (bland annat) om att låta kvinnor vara något MER än sitt utseende, eller i det här fallet, sin vikt vilket den här quetzala uppenbarligen har missat med a looong shot. idiot!

förresten, är det inte slående att nästan alla av dessa tjejer är underviktiga? men att det samtidigt likställs med positivt laddade ord som "hälsosamt" eller "fräscht"? (se: jessica biel och marissa miller) det äcklar mig så himla mycket. de enda som har bra bmi är ju lily allen och kim kardashian - och det är två tjejer som väldigt ofta får skit för sina kroppar.

helt värdelöst.

3 kommentarer:

Miss Incorrigible sa...

Vad kan man vänta sig av brudar som inte äter bröd, hämmade översexuella förvirrade individer som tror sig vara emanciperade... ah well, at least they (we, hahaha) know how to accessorize, hahah...

Mandy sa...

fyfarao.. spydde precis upp galla. vadfan äre där och sen att hon hyllar de typ?! vad i helsikke

vixen sa...

miss i: PREACH!

mandy: sickness asså