2012-02-16

TANTALIZING

asså, är det någon som har hört ordet 'tantalizing' förut? är det någon som ens vet vad det betyder? jag hade aldrig gjort det.. förrän jag kom hit. på campus har vi nämligen en kvinna som is sitting on the curb *chris tucker-röst* utanför vårt hostel som säljer hemmalagad mat.
elin köper alltid pizza från henne, kanske på grund av hennes awesome advertisement. hon säger nämligen alltid att hennes mat är tantalizing. HAHA en dag kom vi dit och hon satt och käkade en pizza... och ba "mmm, i love this pizza, it's so good, makes my stomach feel so tantalizing!"

och inte nog med det. hon brukar ropa efter folk och säga att de är tantalizing. en tjej fick höra att hennes shorts var tantalizing, en annan att hennes ben var det HAHA.

det bästa är dock att hon är en rrrrriktig entreprenör! hon började med att sälja sin mat för en cedi, ajt... när det började gå bra för henne höjde hon priset till tre. TRE! och nu har hon börjat sälja t-shirts med sitt ansikte tryckt på dem med ordet "TANTALIZING" under! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asså jag dööööööör, så crazy lady. eller riktigt smart, beroende på hur man ser på det. men GROVT jag kommer köpa en! HAHA

2 kommentarer:

möömsiga momsi sa...

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH karaktär!

Nawiie sa...

Hahahahahhahah skön!!!