2012-02-20

WORKIN' FO FREE

i lördags var elin och jag på ett möte med en ngo. hade iiiingen aning om att ghana time (yani, vara coook sen) gällde när man hade business meetings och grejer också. så var det till exempel inte i spanien... men yah! vi kom dit vid elva eftersom det var den utsatta tiden men det visade sig vara ett riktigt obruni-misstag eftersom alla andra dök upp runt tolv HAHA. även våra brittiska kompisar! såå streetsmarta.

så under mötet fick vi, tillsammans med ett gäng andra volontärer, reda på information om förberedelserna inför kommande lördag, då vi ska vara hjälpa till på deras health screening. folk kommer få komma för att träffa en läkare, ta tester och få reda på sitt hälsotillstånd alldeles gratis. ska bli spännande att se hur det blir! folk verkade vara fett entusiastiska och motiverade inför det.

eller ja, vissa av oss. när projektledaren bad oss berätta för de andra vad vi hade för styrkor och vad vi var bra på, svarade några att de var sociala, andra att de var bra på administration och vissa att de var bra på att skriva... så ba är alla klara och vi ska gå vidare till nästa punkt när en kille räcker upp handen och säger: "ah just det, jag har också tunga social skills så jag vill börja med att vara social med viktoria." HAHA ASSÅ AWKWARD! riktig skojare, helt inför alla! britterna dooooog av garv medan jag ba mest satt och skämdes HAHA :(

1 kommentar:

momina sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PINSAM SITUATION