2012-03-22

CAPE COAST ...IGEN


i helgen var jag, elin, hennes mamma och hennes kompis i cape coast. andra gången för mig och elin, men första för de andra. medan de gick till slavfortet drog vi två till kakum - ghanas nationalpark för att göra deras infamous canopy walk. tydligen ska det finnas en massa djur där också (apor, lejon, whatnots) men har ej stött på en levande människa ännu som kan vittna om dem haha.

det var en chillhelg iallafall... hotellet vi bodde på var helt kaoz. vi tog in på ett lite finare hotell på grund av vårt finbesök men walla, det hade typ varit bättre att ta in på ett hostel. då har man iallafall inga förväntningar HAHA. exempel: vi bad om handdukar samma kväll som vi checka in. efter mååånga om och men och 24 h senare, efter att ha tjatat på de TRE gånger, så fick vi dem innan läggdags. HAHA elins mamma var uuupset! jag och elin har typ vant oss vid sånt vid det här laget men för någon som inte hunnit komma in i det än blev det ba för mycket. hon typ förlorade hoppet efter den incidenten HAHA. stackarn.


men men, hon har ju tid att komma in i det... hon ska vara här i en hel månad och besöka olika projekt (ett handlar om en soptipp här i accra där västerländskt elavfall dumpas och blir sorterat av människor, ibland barn, för hand för skitpengar. ska länka en video till det sen!) i sitt jobb som frilansande journalist. och ya'llz - om ni tyckte att elin var tung så ska ni ba träffa hennes mamma. hon kan allt om ALLT! och coooook nyfiken människa. hon snackar med aaaallt och alla om vadsomhelst. undrar hon över något så kommer hon ta reda på det. är inte rädd för något. så häftig.

Inga kommentarer: