2012-04-13

SO YOU KEEP ON SCREAMING


åh, på tal om musik. måste ta tillfället i akt och beskriva min absoluta kärlek för allt som spelas här. asså fattar ni att det BARA är sån här musik som spelas när man går ut???? vill aldrig åka hem och festa på lunds nationer igen!

känner mig verkligen bortskämd med utgångarna vi har haft här. ASSÅ! ni vet beach partyt jag var på för någon vecka sedan? BÄSTA. NÅGONSIN. elin var fortfarande bortrest så jag drog dit med chief (ghanian), michael (amerikan/nigerian), alma (nigerian) och papi (mali..an? HAHA). de flesta tar bussarna som går mellan campus och stranden men eftersom chief är så bougie så skaffade han en taxi åt oss istället. vi fyra fick sitta där bak och trängas medan han satt i framsätet HAHA. hatar haaaaan.

när vi väl kom fram hade det börjat regna så jag trodde att det skulle förstöra viben helt. det gjorde det också ett tag, för regnet orsakade ett power outage (såklart, this is ghana!) så ingen musik kunde spelas och inget ljus fanns. vi gick runt lite i mörkret, gick ner till vattnet och doppade våra fötter samtidigt som regnet öste ner - och så helt plötsligt får någon igång musiken och alla RUUUUSAR upp till stranden igen och börjar DANSA. varenda en ba fuckade uuuuuur medan regnet ba öste ner. så jävla häftigt!!!!!!!!!!!!!

och det är alltid så! oavsett om det regnar eller inte, om man är inne eller ute. alla äääääälskar att dansa här. spelar ingen roll om det är på en klubb eller om det är ute på gatan - går man nerför motorvägen och någon i en bilkö spelar ashög musik så är chansen stor att någon random fotgängare står bredvid och dansar, bara för att HAHA. ännu vanligare är det att man går på stranden och en grupp med snubbar har råkat stöta på varandra eftersom en utav de spelar musik så de ba började dansa ihop. asså älskar det!!!!!!!!!!!!!!!!! folk behöver inte dricka och vara skiiitfulla för att ha kul. de kör bara.

Inga kommentarer: