2012-08-06

GETTING MY HAIR DID


efter x antal sjukdomar, månader av solexponering och ett ständigt försummande av inpackningar, så har mitt hår typ... curled up and died. det betyder på ren svenska att det aldrig har varit så torrt, slitet och tunt som det är just nu.

därför kör jag all in på "operation getting my hair did"!!!! det betyder en blandning av mirakeloljan ricinolja och mandelolja (för återfuktning och för att tunna ut ricinen) innan varje hårtvätt och extra mycket b-vitaminer. dessutom attackerar jag genom universums krafter då jag omger mig med bilder av kvinnor med extrabeautifulcurlydeliciousn'scrumptious hairdoos from all over the world, samtidigt som jag fokuserar på bilden av mig själv med detta extrabeautifulcurlydeliciousn'scrumptious hår när jag masserar min hårbotten innan läggdags (eftersom jag inte kan kamma mitt hår).

så inom ett år (det är the timetable jag har gett för mitt lilla "projekt") kommer jag ha tillbaka mitt fina hårsvall, and then some. och när det händer kommer jag gå ut på gatan och utropa: "I FINALLY GOT MY HAIR DID!!!"

4 kommentarer:

FELICIA sa...

Ska nog också göra det! Du får ta före och efter bilder! :D

nawiie sa...

tredje tjejen så awesome snygg! :D lycka till med håret btw, skulle oxå behöva någon mirakelkur :p

vixen sa...

nawie - ja det är hon verkligen!! haha a-thank you

felicia - ska göras!

vixen sa...

btw nawie, vad är detta med att din blogg är låst?! hmpf : (