2013-01-10

NO HAIR DON'T CARE

oooh wie, jag har fått min första förfrågan på bloggyn!!!!! *feeling all famous*

"anonym" frågade mig om jag inte kunde visa upp hur mitt hår ser ut och SJÄLVKLART kan jag göra det. om jag ska vara ärlig så kikar jag i mitt fotoalbum alldeles för ofta och längtar tillbaka till mitt gamla hår :((( *dåliga secrets-vibbar*

jallafall, det här är mitt hår pre-ghana, det vill säga i december förra året:


och såhär såg det ut i augusti efter en liten klippning för att få bort de slitna topparna (försök ignorera att jag är den enda mulatten som lyckas komma hem milky white efter ett halvår i mama africa):


för mig är det GALEN skillnad, inte bara i hur det ser ut utan också i hur det känns. ni vet den känslan när man drar fingrarna genom håret och man ba känner att det brukade finnas så mycket mer hår att leka med :(((( så känns det nu. det är verkligen en jättefånig grej att fästa sig vid, men ibland kan man inte hjälpa det, hur mycket man än försöker tala om för sig själv att det kommer att växa tillbaka nån gång...

(förresten. mitt hår har blivit väldigt mycket mjukare sedan jag börjat med balsammetoden och slutat med mina african creams, men samtidigt även mycket mindre volym. är det någon no poo-are som har haft samma problem?)

2 kommentarer:

Anonym sa...

jättefina lockar! mitt hår har blivit supermjukt och känns friskare efter no poo :) men de e som du säger med volymen iland, tror det beror på att det blir så mjukt, eller? ditt hår kommer växa ut snart!

Miss Incorrigible sa...

Nämen haaaallooo, värsta shajnen på g! Gorgeous! xx