2013-05-10

UPPSATSSKRIVNING


det enda jag gör nuförtiden är att skriva på min thesis. verkligen dag in och dag ut, från morgon till kväll. blir KNASIG! nej men seriöst, ibland sitter jag så länge att jag får ont i både huvud och ögon. som igår, då jag satt från elva på morgonen till sex på kvällen (med en lunchpaus däremellan) och från nio på kvällen till ett på natten. vaknade helt rutten imorse HAHA. så idag har jag bara legat hemma och läst, läst annat än kurslitteratur dåra. asså jag har verkligen inte kunnat slita mig ifrån adichie's nya bok "americanah". verkligen så bra!!! och det kan tyckas sjukt att när jag väl tar en paus från plugget så spenderar jag tiden med att läsa ännu mer, men fakk dat, det är det bästa som finns. jag har skaffat glasögon i veckan också. eh, varför var det ingen som sa åt mig hur awesome det är tidigare?! för det första: man känner sig fett smart när man drar på sig dem. för det andra: man SER fett smart ut, hähä *kan äntligen mäta sig med resten av folket i lund* och för det tredje: det gör det 10000000 gånger skönare att sitta vid datorn eller läsa en bok, så jag fattar inte varför jag drog ut på det så länge (nästan ett år). okej jag vet varför, för att jag är cheap HAHA. och på tal om cheap, jag har äntligen hakat på iphone-tåget!! (bilden ovan är från min instagram, adda!! wideovixen iz mah näjm) sorgligt nog har ALLA - och jag menar alla från klasskompisar, bästa kompisar, föräldrar, bekanta, även främlingar! - har reagerat att jag, JAG av alla, har skaffat en iphone till slut. bror, du vet att du är snål när folk ger dig en eloge för att ha lagt ut mer än 200 spänn på en telefon HAHA. sist av alla som vanligt, i may add.

okej, nu får det vara nog med babblandet. när man inte har bloggat på ett tag så blir man lite rostig...

6 kommentarer:

Natha sa...

Fin bild på dig!

Håller också på att skriva ett examensarbete just nu som ska in om typ 2 v :O. Det är verkligen ett heltidsjobb! Vad studerar du? =)

vixen sa...

tack! :D jag pluggar en kandidat i utvecklingsstudier i lund, själv då? hoppas det går bra med din uppsats!!

Miss Incorrigible sa...

men. hej. på. dig. O.o

Natha sa...

Jaha, där ser man! Visste inte att du bor i Skåne. Studerar till socionom vid Malmö högskola. Tack & detsamma! =) Vad kan man jobba med efter din utbildn?

vixen sa...

miss i - HAHA hällow! *viftar med ögonbrynen*

natha - oh cool! är du från skåne också eller? man jobbar med u-länder och utvecklingsfrågor, i mitt fall kommer jag fokusera på kvinnofrågor :)

Nathalie sa...

Jo, jag är från Skåne (Malmö) =)
Oh, det låter ju intressant. Lätt att få jobb inom området? =)