2013-06-20

SOMMARLISTA!

... som jag har snott från whinar.se :)

1. Finns det någon downside med sommaren? Om man är i Sverige så är det fett med kallt i vattnet men annars så äre båååra nice!

2. Var tillbringar du den här sommaren? Har varit i Lund litegrann för att jobba på min uppsats - men imorgon åker jag till Stockholm och stannar där resten av sommaren! Häääy

3. Vilken låt kommer bli din sommarlåt 2013? Spikat någon GH eller Naija-tune som får mig att drömma tillbaka till Mama Africa.4. Vad dricker du helst under sommaren? Crystal.


5. Vilket är det fulaste sommarplagget? Såna där bekväma sandaler som vuxna har HAHA. Ni vet vilka jag menar! Walla, till och med foppa-tofflor är bättre.

6. Vad kommer du mest använda för kläder? Korta klänningar för de där hairless days, långklänningar för de där hairy days, naam sayin.

7. Hur raggar man bäst i stan om man är singel och är uttråkad som FAN? Gör kaoz på Stureplan, alternativt drar till Flottborough och visar upp vinterns gymresultat.

8. Hur blir du sommarsnygg efter vintermörkret och vårdepressionen? Had nothing of that! Var i Ghana större delen av vintern och våren så jag strålar av lycka (och en liten solbränna), hääy

9. Berätta om den bästa sommaren i ditt liv? Haha kommer låta fett mobbat men ärligt talat, sommaren 2004! Vi var barn då och varvade orten. Mr. X ; )

10. Och den värsta…. Ärligt talat så vet jag inte. Jag tänkte säga den sommaren som både Momi, Angelica, Simon och Freedy åkte iväg och lämnade mig ensam *forever alone* men då kom jag på att det var sommaren som jag kom jättenära Micke eftersom vi var forever alone tillsammans. Det är nog något magiskt med sommaren - det kan inte gå snett!

1 kommentar:

Maria - Vilda barn sa...

Ah, ser nu att du är i sthlm...