2013-07-19

WideoNails


Denna vecka börjades med ett försök att få till ett par mandelformade naglar. Gick heeeeelt okej, även fast mitt ögonmått är världens sämsta vilket may or may not have resulterat i en eller två snea naglar HAHA. Jag minns i skolan när jag skulle skriva på tavlan (I was a teachers pet for sure) och mina meningar såg ut som vågor. Ibland vattenfall.

Mitt gamla intresse för naglar har den senaste tiden växt. Ballin!!! Minns min prime då jag gjorde all möjlig slags nailart. Favoriten är fortfarande panda-naglarna. Än har jag inte hittat energin eller tiden till att göra några invecklade grejer, utan jag nöjer mig med enfärgat. Alltså, dem nude nails a la Rihanna. So fresh and so clean clean. Förutom det har jag två andra nagellack som jag har gått bananas about. Dessa är: 

- Depends "Pistachio". Hittade den i en rea-låda på Åhlens och tänkte "yolo". Hatar vanligtvis gröna nyanser då jag får associationerna 1) gräs, 2) spya eller 3) jul. Men denna är typ ljusgrön och verkligen phäääätt fin.

- Wet n' Wilds "Tickled Pink". Lite barbie rosa färg som är galet fin mot lite solbränd hud.

- Sephora "Satin Corset". Insåg för ett tag sen att standard-nyansen av nude mest nog bara passar till vit hy......... Så efter många om och men så hittade jag denna pörrrrrrrfekt nude-nyans för alla oss mulatter som får ett förskräckt "you're a white woman!" av sina svarta kompisar när de får se en bild på er under vintern :( *hatar er*. Sjukt fin!!


Ps. Istället för toplack använder jag baslack både innan och efter jag målar på det riktiga nagellacket. Färgen sitter mycket längre!

1 kommentar:

lutfiye sa...

Cok fin hand, vill bara hålla om den.