2014-05-28

SHUT YOUR FACE, SDU



SDU har i dagarna släppt en hälsning till sina "bröder och systrar" i europa, och det är den vidrigaste fucking videon jag har sett på länge. det inte är svårt att se vilka de anser vara sina syskon i och med de vidriga valresultaten där flertalet öppet rasistiska, nazistiska och fascistiska partier kommer att bli representerade i EU, och det lämnar en med en väldigt bitter eftersmak.

framförallt gör den mig arg på grund av sin historielösa propaganda och analys. här har vi ungdomar som menar att europa tillhör dem och refererar till starka och fria europeiska nationer. det som äcklar mig är undertonen i deras argument: att alla som vill komma hit försöker leecha på dem.
men vad ni fucking vad? den massinvandring som skett till europa är ringar på vattnet som orsakades av europeerna själva när de valde att segla ut i världen och ta vad de kände sig berättigade till. europeer som gjorde sig rika på andra länders rikedomar, gjorde andra folk till sina slavar, tvingade dem att lära sig europeernas språk och religion och lämnade dem i kaos. att folk sedan söker lyckan i länder med fler möjligheter är inte konstigt. om något så har de lika mycket rätt till att vara här för att deras förfäder gjorde europa att bli till vad det är idag!

och nu försöker stänga sina gränser för att DE har rätt till europa. på samma sätt som afrikanerna hade rätt till afrika, eller? på samma sätt som latinamerika tillhörde latinamerikanerna, eller?!

så jävla borttappade.

Inga kommentarer: