2011-10-17

LATINOom det var något lördagen INTE gjorde - så var det att lätta på min obsession av latinodans och latinomusik. ni fattar inte hur duktiga alla var ute på dansgolvet!!!! det var gånger när jag bara stod och tittade på när folk gjorde sin grej *stod med en tandpetare i munnen och ena foten lutandes mot väggen* *läskig fofotjej sådära*

hela eventet var så otroligt välgjort också. kvällen började med en lektion i bachata och övergick sedan till en himla massa salsa. yeah, jag insåg att jag inte är så bra på salsa som jag trodde HAHA. walla, tyckte synd om teresas kompis som jag dansade med några gånger. yani, de gånger jag råkade trampa den stackars killen på tårna I MINA KLACKAR. boy, jag bytte från de där styltorna till mina connies SNAPPT!

lite senare under kvällen var det ett par som dansade brasiliansk zouk (det som dansas i den första videon, heeelt amözing!) och kvällen avslutades med lite mer salsa, reggaeton och merengue. en låt som spelades kan jag inte få ut ur huvudet förrän jag vet vad den heter men jag vet tyvärr inte ett enda ord som sägs utan kan bara melodin. kan alltså inte googla den eller något. ringde moom igår kväll för att sjunga den för henne HAHAHA men hon sov tydligen :((( får försöka idag igen. kommer aldrig få ro annars!

1 kommentar:

lou sa...

om det där e vad som händer i lund (eller vart är det?) så måste jag fan komma och joina dig snart!!!