2011-12-25

TWITTER

asså, jag kan inte förklara hur mycket jag älskar att ba slösurfa på typ twitter. man hittar alltid så jävla intressanta grejer hos folk. ni vet när folk som är insnöade på något helt annat och därför hittar nyheter man aldrig själv hade kollat efter men som verkligen catch your eye. eller ba sättet en nyhetsartikel kan spridas. folk retweetar, man hittar, man sprider så fler får ta del utav det. älskar't!

på en snubbes twitter hittade jag en länk till en dokumentär om en svart kille från usa som drar till IRAN av alla ställen för att spela basket. asså random!!!! låter asintressant, ska lätt finna lite tid för att se den medan jag är hemma och gör nuttin.

på en annan twitter råkade jag stumble upon den här underbara videon:


så tung liten flicka!!!!! lätt att min lillasyster ska bli sådär klok. som farsan baloo säger - jag ska lära henne ääällt jag kan.

annars, när jag vill läsa lite genusrelaterade saker, går jag alltid in på ghazals blogg. har säkert länkat till henne innan men hon skriver alltid om så SJUKT intressanta saker vilka jag alltid lyckas missa (HAHA), som till exempel om tjejen som fick en liten flicka att ta bort en bild på sig själv täckt i glasyr, osköna snubbar i tv-serier och mycket annat stuff. obs, gå bara in om ni gillar att läsa!!!! hon skriver sjukt mycket men sjukt BRA. håller inte alltid med om allt hon skriver men jag älskar passionen i hennes ord. plus att hon är ett fan av supermånga utropstecken!!!!!!!! *gillar henne egentligen bara pga det* *lols*

1 kommentar:

sabrina sa...

har du twitter? vad heter du i såfall? :)