2012-11-05

GRANTED!

JAG FICK STIPENDIET!!!!! JAG SKA GÖRA EN FIELD STUDY!!!! I GHANA!!!!

helt sjukt ju! jag ska få åka tillbaka till ghana! JAG! ska få göra alldeles min egna fältstudie om kvinnlig empowerment i ghana. WOW! snacka om att ta sig vatten över huvudet, haha. nej men det kommer säkert bli jättebra : ) är iallafall sjukt tacksam över denna chans - men samtidigt känns det fett unreal. nåja, mycket jobb återstår - som att skriva intervjufrågor, en pre-field study kurs som är obligatorisk för alla som fått stipendiet och såklart flygbiljetter och boende och sånt. men ser jättemycket fram emot det! bäst är ju att jag ska få se alla mina kompisar igen. phebe, pepparkakan, chief... HYPEMODE!!!!

hoppas på att det mesta av fältarbetet kommer att ta plats på labadi eller liknande, hähä.

4 kommentarer:

Nawal sa...

Åh grattis Vixen, beundrar dig fett ska du veta! Lycka till!

Miss Incorrigible sa...

supergrattis! now go on and change the world, best wishes!

Angelica sa...

stort grattis Vixen! Fett avis, men har en tanke om att rätt person hamnar på rätt plats iaf i detta fall! Glädje, respekt o styrka får du representera Sverige som i Ghana!

Lorena sa...

Vet inte om du varit i Ghana förut men såg din kommentar på Danis blogg om att det är billigt där. Om du tror det så bör du tänka om så du inte får en chock sen, ALLT i Ghana kostar pengar, så även att ens komma in på Labadi beach. Pengar går åt lika snabbt som smör i solsken och vill man leva i någorlunda standard så kostar det.... MEN det är värt det och underbart där så lycka till och hoppas du får det bra där :)