2013-04-16

ANGÅENDE KVINNORS SKÖNHET


ursäkta min barska ton, jag är inte på humör för förståelse och empati just nu, men det här är så fucking sorgligt. det är absolut inget fel på dessa kvinnor, och ändå beter de sig som att de ser ut som monster? var snälla mot er själva, vill jag bara säga till dem. samtidigt blir jag irriterad över doves kampanj även fast den kommer från a good place (men såklart också för försäljningssyften), därför att den befäster bilden av den omtåliga och sköra kvinnan som behöver någon annans bekräftelse för att tycka om sig själv och sitt utseende. kräks i slutet när kvinnorna får se sina självporträtt och blir *upplysta* eller när de filmar ena kvinnan när hon blir omfamnad av sin hubby, ba "livet har börjat på nytt, jag har insett att jag är vacker!" ursäkta, va? GTFO!

3 kommentarer:

Nathalie sa...

Tyckte faktiskt att detta var rätt intressant. Håller med om att folk borde sluta kritisera sig själva så pass. Men själva konstprojektet, eller vad det nu bör kallas, var riktigt påhittigt.

vixen sa...

absolut, det var påhittigt. men tycker fortfarande att för mycket fokus och energi läggs på kvinnors SKÖNHET - den andra videon jag la upp förklarar min poäng så bra.

Anonym sa...

tack för att du tar upp viktiga ämnen!