2012-01-23

EN DAG I ACCRA

okajjj, så här kommer fetaste bildbomben!

DSC00331

här är vår campusbuss, som kör runt oss lite här och var. idag körde den oss till aulan där vi hade orientering för internationella studenter (campus är fo rizzle skitstort! när dagen var över trodde vi att bussen inte skulle komma och hämta oss så vi bad om directions istället. det skulle ta 30 min att ta sig hem! YAOUZA!) och i förrigår åkte vi runt på en city tour i accra med den. personal driver, kan ni säga "LAKK SHUUU"?!

DSC00342

under city touren stannade vi vid ett rödljus och såg en massa fåglar flocka sig över ett område. eller ah, vi trodde det var fåglar. det visade sig vara fladdermöss. asså flera hundratals som ba cirkulerade över träden! såg helt sjukt ut, speciellt när vi åkte närmare och verkligen SÅG att det var fladdermöss. akua, en av de ansvariga på det internationella programmet, berättade något om att en mäktig man hade flyttat dit och dött där så det var därför fladdermössen bodde där nu. något sånt, eavesdroppade egentligen när hon berättade för elin så jag hörde inte allt haha.

DSC00349

arts and crafts marknaden i accra. asså deras tyger är SÅ FINA! igår kom en sömmerska över till hostellet och hos henne fick man välja mönster och vilken typ av klädesplagg man ville ha uppsytt för 15 cedi (typ 75 kr). jag blev helt galen, fanns sååå många fina tyger, men till slut valde jag att göra en klänning i ett rött tyg och en pennkjol i ett grönt. asså SÅ FINA!

DSC00356

mitt fläääshiga rum med tillhörande myggnät. HILTON BROR!

3 kommentarer:

m arilyn sa...

oha "bildbomb"

vixen sa...

HAHA bror de grov bildbomb om du visste vilket internet jag hade!

Suad sa...

wow wow vad har jag missat? Var befinner du dig kvinna och hur kommer det sig?
Ska göra videoinliägg om frågorna ang projektet imorn eller fredag inshallah :)
taack för dina lyckoönskningar <3